El Palau De La Lluna

Descubre el libro de El Palau De La Lluna con cdaea.es. Lea el PDF de El Palau De La Lluna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Palau De La Lluna y otros libros de Paul Auster.
Cdaea.es El Palau De La Lluna Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO El Palau De La Lluna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,99 MB
ISBN 9788492549177
AUTOR(A) Paul Auster
DESCRIPCIÓN

Marco Stanley Fogg és un orfe que intenta trobar respostes als interrogants que li planteja el seu passat i al gran enigma del destí. En la seva determinació per trobar al seu pare, Marco inicia un viatge que els portarà des dels calls de Manhattan fins als deserts de Utah. Amb una habilitat extraordinària per evocar la desesperació davant la soledat, Paul Auster construeix una història plena de lirisme i ens fa partícips de la tragèdia i la redempció de tres generacions al llarg d’un període que va des del principi del segle XX fins a l’arribada de l’home a la lluna i esdevé la novel·la més commovedora d’un autor que domina l’art de narrar de manera magistral.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Palau Digital ofrece en streaming, de manera gratuita y en exclusiva en el Estado español, la Segunda Sinfonía de Mahler con Gustavo Dudamel. Información y entradas. Regístrate al Palau para comprar entradas online y mantenerte informado con nuestros boletines. Regístrate. Entra. Síguenos.

...LA LLUNA DEFINICIÓ La Lluna és l'únic satèl·lit natural que gira al voltant de la Terra. Aparentment la veiem tan grossa com el Sol ja que la tenim molt a prop. Té una edat d'uns 4500 anys. ORIGEN Hi ha moltes teories diferents sobre com es va originar la Lluna però la més coneguda i convincent diu, que mentre la Terra s'estava formant va patir un xoc amb un planeta menor.

LIBROS RELACIONADOS