Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1

Cuida los árboles y descarga el libro de Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,29 MB
ISBN 9788499375212
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Geografia i Història.En el present Temari, trobarà els recursos necessaris per crear un discurs coherent, de gran qualitat i actualitat i desenvolupats amb l'extensió adequada.En la seva elaboració s'ha tingut una especial atenció tant en el nivell científic, que caracteritza el nivell que s'exigeix en el procés selectiu, com en la seva coherència pedagògica.Cada tema inclou un guió resum que presenta els conceptes centrals de forma resumida, clara i estructurada, la qual cosa ajudarà a l'opositor repassar els conceptes apresos.Per finalitzar, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per als opositors que en aquesta obra trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ... Ver opiniones, resumen, sinopsis... del libro. Comprar el libro PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA. COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. GEOGRAFIA I HISTÒRIA de María Pilar Vivó Murciano, Editorial CEP, S ... COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. GEOGRAFIA I HISTÒRIA, María Pilar Vivó Murciano

LIBROS RELACIONADOS