Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1

El libro Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en formato PDF. El libro Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en formato MOBI. El libro Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos De Professors D´ensenyament Secundari.geografia I Historia.te Mari Vol. 1.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,80 MB
ISBN 9788499375212
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Geografia i Història.En el present Temari, trobarà els recursos necessaris per crear un discurs coherent, de gran qualitat i actualitat i desenvolupats amb l'extensió adequada.En la seva elaboració s'ha tingut una especial atenció tant en el nivell científic, que caracteritza el nivell que s'exigeix en el procés selectiu, com en la seva coherència pedagògica.Cada tema inclou un guió resum que presenta els conceptes centrals de forma resumida, clara i estructurada, la qual cosa ajudarà a l'opositor repassar els conceptes apresos.Per finalitzar, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per als opositors que en aquesta obra trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.

DESCARGAR LEER EN LINEA

¿por qué los chinos siempre tienen tiempo?: Aprender a usar el tiempo de otra manera en un mundo cada vez más acelerado

COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. GEOGRAFIA I HISTÒRIA. TEMARI VOL. II. PILAR JIMÉNEZ PÉREZ/MANUEL ALBALADEJO VIVERO >L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Geografia i Història.

LIBROS RELACIONADOS