Recorda Sempre Això

El libro Recorda Sempre Això en formato PDF. El libro Recorda Sempre Això en formato MOBI. El libro Recorda Sempre Això en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Carrasco. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Recorda Sempre Això Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO Recorda Sempre Això.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,52 MB
ISBN 9788417016302
AUTOR(A) Antoni Carrasco
DESCRIPCIÓN

Una veu plena d’humanitat. Premi Marian Vayreda de prosa narrativa.La veu i la memòria del narrador unifiquen les històries de Recorda sempre això, l’últim premi MarianVayreda. Hi veiem una caserna de guàrdia civil al Raval barceloní, el pati on les famílies dels membresdel cos passen l’estona, l’eventual aparició d’un circ humil per distreure la canalla, la feina a les voresdescosides de l’extraradi urbà... Són escenaris d’una educació sentimental que posa el focus en elcoratge quotidià, en les dificultats de la vida diària, en les sobtades explosions de violència i en lanecessitat d’assumir el passat per poder governar la pròpia vida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La veu i la memòria del narrador unifiquen les històries de Recorda sempre això, l?últim premi MarianVayreda. Hi veiem una caserna de guàrdia civil al Raval barceloní, el pati on les famílies dels membresdel cos passen l?estona, l?eventual aparició d?un circ humil per distreure la canalla, la feina a les voresdescosi...

RECORDA SEMPRE AIXO.indd 10 24/11/17 9:34. 11 jat a l'escenari que es col·loqués dret sobre el faquir, amb un peu sobre l'estómac i un altre sobre les cames. —Diuen que si et concentres molt —em va dir en Yuli a mi—, pots arribar a no sentir res, cap fiblada.

LIBROS RELACIONADOS