El Risc Més Gran

El libro El Risc Més Gran en formato PDF. El libro El Risc Més Gran en formato MOBI. El libro El Risc Més Gran en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Laura Pinyol. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es El Risc Més Gran Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO El Risc Més Gran.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,53 MB
ISBN 9788416743445
AUTOR(A) Laura Pinyol
DESCRIPCIÓN

La Júlia, una dona de trenta-quatre anys i mare de dos fills, es trasllada a viure a Prat de Comte, a la Terra Alta. Ho fa després d’una trencadissa emocional i amb la sensació d’haver quedat atrapada en una teranyina que els altres han teixit per a ella. Lluny de ciutat, la Júlia ha d’aprendre a conjugar la seva vida amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, endreçar els records i sobreposar-se a les incerteses.El risc més gran és una novel·la de fugida i afirmació, en la que l’abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els seus protagonistes.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La periodista Laura Pinyol ha publicat recentment la seva primera novel·la El risc més gran (Amsterdam), que arrenca amb la seva protagonista, la Júlia, anant a viure a Prat del Comte (Terra Alta) amb els seus dos fills després d'una trencadissa emocional. En declaracions a l...

El risc més gran de l'escoltisme és pensar que allò que fem és el que som. El que som és l'objectiu que perseguim, i fem coses diverses per aconseguir-lo, adaptant-nos a les condicions socials, econòmiques i culturals de cada entorn i grup de persones.

LIBROS RELACIONADOS