El Risc Més Gran

Descubre el libro de El Risc Més Gran con cdaea.es. Lea el PDF de El Risc Més Gran en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Risc Més Gran y otros libros de Laura Pinyol.
Cdaea.es El Risc Més Gran Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO El Risc Més Gran.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,98 MB
ISBN 9788416743445
AUTOR(A) Laura Pinyol
DESCRIPCIÓN

La Júlia, una dona de trenta-quatre anys i mare de dos fills, es trasllada a viure a Prat de Comte, a la Terra Alta. Ho fa després d’una trencadissa emocional i amb la sensació d’haver quedat atrapada en una teranyina que els altres han teixit per a ella. Lluny de ciutat, la Júlia ha d’aprendre a conjugar la seva vida amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, endreçar els records i sobreposar-se a les incerteses.El risc més gran és una novel·la de fugida i afirmació, en la que l’abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els seus protagonistes.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e

EL RISC MÉS GRAN de LAURA PINYOL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS