Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional

El libro Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional en formato PDF. El libro Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional en formato MOBI. El libro Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Mas. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Mallorquins De Franco: La Falange I El Moviment Nacional.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,97 MB
ISBN 9788495694737
AUTOR(A) Joan Mas
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Adoptaren com a emblema el jou i les fletxes dels Reis Catòlics (emblema de les Juntas de Ofensiva Nacional Sindicalista), a més de la bandera vermella i negra, la camisa blava (a l'estil de la camisa negra italiana) i vestimenta paramilitar. La seva plataforma ideològica es va concretar en els anomenats veintisiete puntos (novembre del 1934).

31. També «Proyecto de creación de las milicias de Falange», 1940, Fundación Nacional Francisco Franco, Documentos inéditos para la historia del general Franco, vol. II, 1, pp. 38-43. Vegeu també els in-formes de la Delegación Nacional de Información e Investigación (DNII) sobre oficials de l'Exèrcit

LIBROS RELACIONADOS