Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs

Cuida los árboles y descarga el libro de Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,90 MB
ISBN 9788441206557
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Un volum per curs amb informació i activitats a tot color. Cada llibre recull els continguts de l'àrea previstos per al curs corresponent segons les noves programacions oficials i els distribueix en 8 unitats i una unitat final de recapitulació. Cada unitat s'estructura en les seccions següents: informació, reportatge o documental, activitats, procediment, històries de cine (en el cas d'història), eix transversal i avaluació final. Gran quantitat de recursos i activitats per al treball dels alumnes.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Davant l'ordre de la conselleria d'educació de suspendre les activitats educatives presencials l'IES Porto Cristo us vol informar de les següents mesures adoptades (aquí en pdf):- A principi de cada setmana l'alumnat rebrà les tasques que ha de fer durant la setmana i les instruccions concretes de cada professor.

Currículum L.O.E. de Ciències Socials, Geografia i Història per a l'Ensenyament Secundari Obligatori (Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. DECRET 112/2007, de 20 de juliol, del Consell, pel qual s'establix el currículum de l'Educació Secundària Obligatòria a la Comunitat Valenciana, 2007/9717)

LIBROS RELACIONADOS