Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs

Descubre el libro de Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs con cdaea.es. Lea el PDF de Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Ciencies Socials: Historia 2on Cicle Eso 4art Curs.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,71 MB
ISBN 9788441206557
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Un volum per curs amb informació i activitats a tot color. Cada llibre recull els continguts de l'àrea previstos per al curs corresponent segons les noves programacions oficials i els distribueix en 8 unitats i una unitat final de recapitulació. Cada unitat s'estructura en les seccions següents: informació, reportatge o documental, activitats, procediment, històries de cine (en el cas d'història), eix transversal i avaluació final. Gran quantitat de recursos i activitats per al treball dels alumnes.

DESCARGAR LEER EN LINEA

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT.

L'Educació Secundària Obligatòria és una etapa obligatòria i gratuïta.Aquesta comprèn quatre cursos escolars, entre els 12 i els 16 anys. Amb el títol es podrà accedir a estudis de Batxillerat o de Formació Professional o al mercat de treball.

LIBROS RELACIONADOS