Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi

Descubre el libro de Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi con cdaea.es. Lea el PDF de Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi y otros libros de Joan Rosell, Lluis Palli.
Cdaea.es Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,97 MB
ISBN 9788460076582
AUTOR(A) Joan Rosell, Lluis Palli
DESCRIPCIÓN

"Aquesta publicació fa un itinerari geològic del Pre-Pirineu Gironí. A la cadena pirinenca es poden diferenciar dues grans unitats atenent els seus materials: una interna o basament, formada per materials antics, roques granítiques i sediments de lera Primera i una altra més externa o cobertora, formada per materials de les eres Secundàries i Terciàries. La primera rep el nom de Pirineu S.Str. i també Zona Axial mentre que la segona dóna lloc a lanomenat Pre-Pirineu."

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aquest ppt es va fer a partir de l'itinerari geològic realitzat entre S'Agaró i Sa Conca, en motiu del geolodia, el maig de 2011. Totes les informacions geològiques es varen donar a la sortida i totes les fotos són de l'autora.

El Pirineu és un espai ideal per viure i gaudir en família. En aquest apartat hi trobareu rutes pensades per a fer amb nens. Són rutes de dificultat baixa que tenen algun element que les fa especialment atractives per a ser descobertes amb els més menuts : la troballa d´una font, el rastre d´algun animal autòcton, la visita a un antic castell,...

LIBROS RELACIONADOS