Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi

Cuida los árboles y descarga el libro de Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Itinerari Geologic Pel Pre-pirineu Gironi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,32 MB
ISBN 9788460076582
AUTOR(A) Joan Rosell, Lluis Palli
DESCRIPCIÓN

"Aquesta publicació fa un itinerari geològic del Pre-Pirineu Gironí. A la cadena pirinenca es poden diferenciar dues grans unitats atenent els seus materials: una interna o basament, formada per materials antics, roques granítiques i sediments de lera Primera i una altra més externa o cobertora, formada per materials de les eres Secundàries i Terciàries. La primera rep el nom de Pirineu S.Str. i també Zona Axial mentre que la segona dóna lloc a lanomenat Pre-Pirineu."

DESCARGAR LEER EN LINEA

Libros, eBooks o Novelas del escritor CARLES ROQUE con su Biografía y Bibliografía. Comprar nuevos y últimos libros, novedades, obras y sagas del autor.

i ciència. Està format per l'Exposició Permanent sobre astronomia i medi na-tural del Montsec; pel Planetari l'Ull del Montsec, l'únic planetari Open 3D del món, i pel Parc de Telescopis, que compta amb tres observatoris (un d'ells és un observatori-aula) i diversos telescopis portàtils. El COU ofereix visites conduïdes

LIBROS RELACIONADOS