La Sardana I Altres Danses

Descubre el libro de La Sardana I Altres Danses con cdaea.es. Lea el PDF de La Sardana I Altres Danses en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Sardana I Altres Danses y otros libros de Estel Baldo, Rosa Gil.
Cdaea.es La Sardana I Altres Danses Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO La Sardana I Altres Danses.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,49 MB
ISBN 9788448931490
AUTOR(A) Estel Baldo, Rosa Gil
DESCRIPCIÓN

La nostra tradició és plena de danses populars, com la sardana. Però n’hi ha altres de ben conegudes, com el ball de panderetes, el ball de bastons, el ball de cercolets i el ball de gitanes. Acosta’t a aquestes danses amb aquest conte il·lustrat ple de detalls. Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Sardana, una dansa que expressa l'ànima catalana. La Sardana representa el cor i el caràcter dels catalans: orgullosos, apassionats, solidaris, amb el cap ben alt i les mans al cel.Expressen unitat i la seva identitat mitjançant aquest ball, símbol del seu art de viure i l'orgull de ser catalans.

Descubre ideas sobre Juveniles. La sardana i altres danses. Juveniles Infantes Fichas Lectura Libros Tradicional Popular Cómics Álbum

LIBROS RELACIONADOS