Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú

Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Llibre Dels Gegants I Dmes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,76 MB
ISBN none
AUTOR(A) Albert / Anguera, Antoni Ferrer I Soler
DESCRIPCIÓN

Amb una xilografia inèdita d'Enric-C. Ricart. Exemplar numerat amb el 767 de 1000

DESCARGAR LEER EN LINEA

Gegants grossos. Els primers gegants de Vilanova i la Geltrú apareixen documentats per primera vegada el 1709 en un escrit en què es documenta el pagament de pintar el gegant per la festa del Corpus. El gegant ja duia un gran porra i la geganta un gipó de peixera de puntes. Amb els anys pateixen transformacions i reformes, canvien de vestuari i d'aspecte.

El Rancho W PDF Llibre Dels Gegants I Demes Entremesos Populars De Vilanova I La Geltrú PDF El Significado De La Evolucion: La Construccion Morfologica Y La Reconstruccion Ideologica De La Teoria De Darwin PDF Introducción A Los Problemas De Marketing PDF Warhol PDF Breviario De Amor (Formato Mini 7x10 Cm) PDF Ciceron: Topicos PDF Ingles ...

LIBROS RELACIONADOS