Historia De Montserrat

El libro Historia De Montserrat en formato PDF. El libro Historia De Montserrat en formato MOBI. El libro Historia De Montserrat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anselm M. Albareda. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Historia De Montserrat Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Historia De Montserrat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,18 MB
ISBN 9788484157625
AUTOR(A) Anselm M. Albareda
DESCRIPCIÓN

L’any 1931, cedint a la «frisança dels devots de Montserrat –més aguditzada amb la celebració del IX Centenari de la fundació del monestir»– i als precs de l’abat Antoni M. Marcet, el pare Anselm M. Albareda –que encara no tenia quaranta anys, però que ja era l’historiador indiscutit de Montserrat– sintetitzà «en un petit volum» la història del monestir, des dels inicis fins al segle XX.El bon èxit de públic i de crítica assolit per l’edició de 1972 va obligar a preparar-ne una de nova el 1977, que ara es reedita sense canvis, acompanyada d’una excel•lent il•lustració, a l’espera d’un manual més actualitzat i redactat segons uns criteris més posats al dia.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El 1409, el monestir de Montserrat es converteix en abadia independent. Entre els anys 1493 i 1835, època de profundes reformes, de creixement i esplendor, Montserrat forma part de la Congregació de Valladolid.

Historia Orígenes La devoción y culto a la Santísima Virgen bajo la advocación de Nuestra Señora de Montserrat, traído a la ciudad por los catalanes instalados en Sevilla para el comercio con América, está en el origen de esta Hermandad. Así se ...

LIBROS RELACIONADOS