La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey

Cuida los árboles y descarga el libro de La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,43 MB
ISBN 9788493660383
AUTOR(A) Mary Ann Shaffer
DESCRIPCIÓN

1946, Londres. L’escriptora i columnista Juliet Ashton cerca un tema per a la seva propera novel•la. Per mitjà de la carta d’un habitant de l’illa de Guernsey, entra en contacte amb els membres d’una curiosa societat literària nascuda durant l’ocupació nazi, i decideix desplaçar-se a l’illa per conèixer de primera mà els seus singulars habitants i les seves vivències durant la guerra. Una història commovedora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La societat literària i dels pastís de pela de patata de Guernsey s'ha convertit en una de les sorpreses editorials del 2008 i ja compta amb 15 traduccions i legions de fans arreu del mónUna novel·la divertida i profundament humana. Un homenatge als bons llibres i a les bones persones, capaç d'aixecar els ànims fins i tot dels més cínics.

sinopsis de: "societat literaria i de pastis de pela de patata 5ªed" Mary Ann Shaffer (1934-2008) va treballar com a llibretera i bibliotecària i sempre va viure envoltada de llibers. Als setanta anys, animada pel seu club de lectura, va decidir escriure la seva primera novel·la, que Annie Barrows, la seva neboda, va acaba

LIBROS RELACIONADOS