La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey

El libro La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en formato PDF. El libro La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en formato MOBI. El libro La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mary Ann Shaffer. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO La Societat Literaria I De Pastis De Pela De Patata De Guernsey.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,61 MB
ISBN 9788493660383
AUTOR(A) Mary Ann Shaffer
DESCRIPCIÓN

1946, Londres. L’escriptora i columnista Juliet Ashton cerca un tema per a la seva propera novel•la. Per mitjà de la carta d’un habitant de l’illa de Guernsey, entra en contacte amb els membres d’una curiosa societat literària nascuda durant l’ocupació nazi, i decideix desplaçar-se a l’illa per conèixer de primera mà els seus singulars habitants i les seves vivències durant la guerra. Una història commovedora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows ... "La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey ... en l'apartat de imatges, societat literaria guernsey, la primera que surts ets tu (vull dir aquest post del teu blog)!!! Respon Elimina.

sinopsis de: "societat literaria i de pastis de pela de patata 5ªed" Mary Ann Shaffer (1934-2008) va treballar com a llibretera i bibliotecària i sempre va viure envoltada de llibers. Als setanta anys, animada pel seu club de lectura, va decidir escriure la seva primera novel·la, que Annie Barrows, la seva neboda, va acaba

LIBROS RELACIONADOS