La Casa Del Proposit Especial

Cuida los árboles y descarga el libro de La Casa Del Proposit Especial en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Casa Del Proposit Especial en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Casa Del Proposit Especial en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Casa Del Proposit Especial Image

INFORMACIÓN

FECHA 2009
NOMBRE DEL ARCHIVO La Casa Del Proposit Especial.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,80 MB
ISBN 9788497874519
AUTOR(A) John Boyne
DESCRIPCIÓN

Una novel·la d'amor i tragèdia que no deixa ningú indiferent. Una novel·la diferent i seductora de l'autor d'El noi del pijama deratlles. Rússia, 1915: als 16 anys, Georgy Jachmenev rep una bala que anava destinada a un membre de la família imperial russa, i deseguida es converteix en un heroi. En qüestió d’hores, la seva vida com a fill de pagès canvia radicalment quan l’escorten a SantPetersburg perocupar la seva nova plaça com a guardaespatlles d’Alexei Romanov, fill del Tsar Nicolau II. Seixanta anys més tard, mentre fa companyia a la seva dona Zoya, que jeu moribunda en un hospital de Londres, els recordsde la vida que han viscut junts comencen a envair-lo. El seu matrimoni, tot I que feliç, ha estat marcat per la tragèdia, la pèrduad’éssers estimats i experiència d’exili que cap dels dos pot oblidar. La casa Ipatiev és una novel•la sobre un home arrancat d’una casa pobra i llançat al cor d’un imperi en declivi. Al dia delssecrets de Nicolau iAlexandra, de les maquinacions de Rasputin I dels esdeveniments que van portar al col•lapse definitiu del’autocràcia, Georgy és testimoni I partícep d’un drama que tindrà conseqüències al llarg de tot el segle, tant a nivell privatcom a nivell públic. En part història d’amor, en part èpica històrica, en part tragèdia, la novel•la avança des del Sant Petersburgrevolucionari fins a París després de la Ia Guerra Mundial i des de Londres durant el Blitz a les coses fineses durant els anys80, abans de retornar a un tranquil hospital on la història de Georgy i Zoya s’haurà de resoldre.

DESCARGAR LEER EN LINEA

LA CASA DEL PROPóSITO ESPECIAL John Boyne 0. Fragmento. ... Esbozaban muecas a espaldas de mi padre y escupían en el suelo, imitando sus hábitos, y cuando él se volvía para gritar como un animal herido, se dispersaban como semillas de grano arrojadas en un campo, fundiéndose con el paisaje con la misma facilidad.

La casa del propósito especial emplea los mismos recursos narrativos que El niño del pijama de rayas: una prosa fluida -eficaz, pero despreocupada por el estilo-, una intriga policiaca, la revisión de un acontecimiento capital en el devenir de nuestra cultura, personajes con los que resulta fácil simpatizar -aunque escasamente creíbles ...

LIBROS RELACIONADOS