Cor De Papallona

Cuida los árboles y descarga el libro de Cor De Papallona en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Cor De Papallona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cor De Papallona en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Cor De Papallona Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO Cor De Papallona.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,97 MB
ISBN 9788416096572
AUTOR(A) Andrea Tome Yañez
DESCRIPCIÓN

«Cor de papallona és una novel·la colpidora i a la vegada plena d’esperança. Andrea Tomé aborda amb gran valentia un dels trastorns més terribles del nostre temps.»Francesc MirallesLa Victoria i en Kenji comparteixen un secret: les cicatrius que recorren els seus canells. Per a ella, els dies transcorren comptant calories i intentant que la seva germana no l’obligui a menjar més del que ella creu que és suficient. Ell viu amagant les marques del seu passat sota tatuatges i treballant de sol a sol en un bar per a amants del rock.Tots dos estan sols, aïllats del món...Fins que en Kenji descobreix la Victoria als lavabos del bar on treballa envoltada d’un toll de sang. Tothom pensa que ha intentat suïcidar-se, perquè pateix anorèxia, perquè el seu xicot acaba de deixar-la, perquè en definitiva semblava inevitable. Però ningú no l’entén realment... fins llavors.La Victoria i en Kenji es mouen a la velocitat de la vida i, de manera inevitable, acabaran per trobar-se.

DESCARGAR LEER EN LINEA

haver de fer alguna cosa vulgues o no, fer seguir una vida recta.

CoR dE pAPaLlonA Sento l'espurna del calfred. en la grandesa de les petites coses. La sento quan la gota de rosada, cristal.lina i fresca, rodola del límbe, com una carícia, i cau al calze de la flor. Quan el batec immortal del mar, serè i cadenciós, arriba a la cala com un sospir.

LIBROS RELACIONADOS