La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2

El libro La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2 en formato PDF. El libro La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2 en formato MOBI. El libro La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep M. Aragones. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO La Biblia A L Abast: Cicle B: Volum Iv: Temps De Durant L Any 2.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,73 MB
ISBN 9788484155188
AUTOR(A) Josep M. Aragones
DESCRIPCIÓN

Mossèn Josep M. Aragonès, canonge de la catedral de Barcelona i rector de Torrelavit, comenta les lectures bíbliques i els salms responsorials dels diumenges 22-33 del Temps de durant l’any del Cicle B. Aquest llibre forma part d’una sèrie dedicada a la comprensió dels textos de la missa de cada diumenge.

DESCARGAR LEER EN LINEA

• Fomentar l'afició per les Matemàtiques, com a repte mental. • Difondre una visió lúdica i recreativa de les Matemàtiques. Ací teniu el número II de la nostra revista "Problemes Olímpics". Com en altres ocasions, proposem activitats per al primer cicle (nivell A) i per al segon cicle (nivell B), amb les seues solucions.

3 nits de torb i 1 Cap d'Any és un relat intens de l'episodi de torb que assola el Pirineu, de forma terrible i sobtada, els darrers dies de l'any 2000. El vent, la neu i una baixada brusca de les temperatures provocaren la tragèdia de muntanya més important que es recorda al Pirineu catala.

LIBROS RELACIONADOS