L Espill 44

Cuida los árboles y descarga el libro de L Espill 44 en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de L Espill 44 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Espill 44 en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es L Espill 44 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO L Espill 44.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,77 MB
ISBN 2910017410076
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Acaba d'aparèixer L'Espill 44, un nou número de la revista fundada per Joan Fuster, que publica des del 1999 la Universitat de València, amb un sumari intens. El dossier està dedicat a un tema tan sensible com "Camp literari i espai polític a Europa", és a dir, a la relació entre literatures nacionals i marc polític/estatal, amb textos i aportacions de Pierre Bourdieu, Manfred Gsteiger, Jacques Le Rider, Carolina Moreno, Arturo Casas i Antoni Martí Monterde, que tracten els casos tan complexos, on s'encreuen molts aspectes contradictoris, de Bèlgica, Suïssa, Àustria o els països escandinaus, sense oblidar l'espai ibèric o el de la literatura catalana o en català. D'altra banda, hi trobarem articles que es fan llegir, com ara el de Michael Krätke sobre "Marx, el nostre contemporani", de Manuel Forcano sobre el genocidi dels armenis, de Xavier Serra sobre "Francesc Pujols, humorista", de Roberto Rodríguez Milán sobre l'assagisme nacional de Joan Fuster o de Juli Capilla sobre la significació de l'Any Estellés. La secció "Fulls de dietari" incorpora pàgines de Salvador Company ("Nus en el temps"). A més, la revista enceta la nova secció "Converses", amb una extensa entrevista a Jacobo Muñoz, a cura de Faust Ripoll. El "Document" en aquesta ocasió és un text curiós i ple d'interès,"La Constitució del Carnaro", atribuïda al poeta Grabrielle D'Annunzio, traduïda i presentada per Antoni Furió. Finalment, ressenyes de llibres a càrrec d'Enric Balaguer, Simona Skrabec i Nicolás Sánchez Durá que s'ocupen, respectivament, d'obres d'Enric Bou, de Rachel Bespaloff i de Clifford Geertz. Tot plegat precedit per un Editorial dedicat a la situació d'emergència que viu el País.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L' Espill. Año 2013, Número 44. Marx, el nostre contemporani. Michael R. Krätke

Escucha y descarga los episodios de Podcast de Nuria Romaguera, terapia de l' gratis. Entrevista de Radio Vilafant en el programa l'ESPILL a Núria Romaguera, terapeuta Holística, sobre la técnica de sanació amb el pèndol Hebreu... Programa: Podcast de Nuria Romaguera, terapia de l'. Canal: Nuria Romaguera, terapia de l'. Tiempo: 44:03 Subido 14/04 a las 15:58:39 4350989

LIBROS RELACIONADOS