El Faquir Capdetortell

Cuida los árboles y descarga el libro de El Faquir Capdetortell en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de El Faquir Capdetortell en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Faquir Capdetortell en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es El Faquir Capdetortell Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO El Faquir Capdetortell.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,77 MB
ISBN 9788491010838
AUTOR(A) Teresa Porcella
DESCRIPCIÓN

Una col·lecció de contes que recupera la tradició oral de les narracions, els jocs i les cançons de falda amb textos poètics a l’abast dels més petits i un format de tot cartró amb solapes. El faquir Capdetortell presenta els nombres de l’1 al 5 i a l’última pàgina s’inclou un codi QR per descarregar-ne la cançó.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El faquir Capdetortell | 9788491010838 | Una col·lecció de contes que recupera la tradició oral de les narracions, els jocs i les cançons de falda amb textos poètics a l'abast dels més petits i un format de tot cartró amb solapes. El faquir Capdetortell presenta els nombres de l'1 al 5 i a l'última pàgina s'inclou un codi QR per descarregar-ne la cançó.

El faquir Capdetortell presenta els nombres de l'1 al 5 i a l'última pàgina s'inclou un codi QR per descarregar-ne la cançó. Libros con pop-ups, solapas y lengüetas ...

LIBROS RELACIONADOS