Joc Brut

Descubre el libro de Joc Brut con cdaea.es. Lea el PDF de Joc Brut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joc Brut y otros libros de Manuel De Pedrolo.
Cdaea.es Joc Brut Image

INFORMACIÓN

FECHA 2001
NOMBRE DEL ARCHIVO Joc Brut.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,18 MB
ISBN 9788429749403
AUTOR(A) Manuel De Pedrolo
DESCRIPCIÓN

Només sabia que la desitjava. Més endavant va haver d?afegir: al preu que sigui.En aquell Joc brut si no li hagués vist les cames no hauria passat res. No hi hauria hagut un assassinat, ni una espera, ni una persecució miserable i insatisfactòria. Hi hauria hagut, només, la vida rutinària de cada dia, el treball, la mare, el catre solitari en aquell reducte que els feia de llar. I si fet i debatut, alguna cosa hagués passat, ell s'hauria limitat a llegir-ho al diari, el protagonista hauria estat un altre, i un altre assassí i l'enamorat d'una noia que sempre hauria ignorat que era meravellosament bella. Però va veure-la ell, i aleshores no podia pas saber que era tan mortal com un arma de foc carregada. Només sabia que la desitjava. Més endavant va haver d'afegir: al preu que sigui. Però en aquell moment ja se li havia escapat de les mans..., si és que mai la hi havia tinguda.MANUEL DE PEDROLO (L'Aranyó, La Segarra 1918-Barcelona, 1990), Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, és un dels escriptors més importants, i sens dubte el més prolífic i el més llegit de la literatura catalana del segle xx. Entre les seves obres cal destacar Avui es parla de mi, Totes les bèsties de càrrega, i el cicle de novel.les Temps obert i Mecanoscrit del segon origen.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Joc brut Manuel de pedrolo torrent descarregar joc brut joc brut pdf gratis Pedrolo Merce Rodoreda CONTEXTO HISTORICO DE manuel de pedrolo descargar joc brut pdf joc brut ebook Joc Brut pdf Descarregar incerta gloria. Descargar. Word Chuletas HTML PDF. Apuntes de... Curso. Primaria; Secundaria; Bachillerato; Formación Profesional;

Joc brut (es va publicar per primera vegada el 1965) és una novel·la composta de quatre capítols, titulats «El projecte», «Els fets», «La recerca» i «Les explicacions»; és en aquest darrer on el lector pot completar el veritable sentit de l'obra.

LIBROS RELACIONADOS