Lletres Poetiques

El libro Lletres Poetiques en formato PDF. El libro Lletres Poetiques en formato MOBI. El libro Lletres Poetiques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Cristina Losantos. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Lletres Poetiques Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO Lletres Poetiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,96 MB
ISBN 9788498833577
AUTOR(A) Cristina Losantos
DESCRIPCIÓN

Qué en saps, del país de les lletres? Hi has estat mai? Vols explorar-lo? Hi trobarás lletres joves i velles, grans i petites, rabiüdes i tendres... Que et fan somiar truites i que et fan tocar de peus a terra, que canten, que ploren o riuen, que et piquen l´ullet... Grafies que s´endinsen en imatges i paraules, caplletres fugisseres, textos enllaçats amb dibuixos, cartes amb poesies obertes a tothom... i molts suggeriments per entendre un alfabet que sempre ens acompanya. Vols venir de viatge? Tria la teva lletra preferida i endavant!

DESCARGAR LEER EN LINEA

Si quieres citar esta página... Actualidad literaria sobre J.V. Foix a LletrA, literatura catalana en internet (Universitat Oberta de Catalunya)

RedactaVeu / Altea. El Festporrat va nàixer l'any passat i amb aquesta segona edició vol consolidar-se, ja que es tracta, segons el comunicat de l'Ajuntament d'Altea, d'un cartell de luxe.

LIBROS RELACIONADOS