Les Set Cabretes

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Set Cabretes en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Set Cabretes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Set Cabretes en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Set Cabretes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Set Cabretes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,98 MB
ISBN 9788478647620
AUTOR(A) Marta Montaña
DESCRIPCIÓN

En molts contes populars els animals actuen com persones i, per tant, se'ls atribueixen les seves mateixes qualitats i febleses. Uns són presumits, d'altres són ganduls, n'hi ha d'incompresos i també de refiats. Personatges de conte que, sens dubte, il·lustren la vida real.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Amb els alumnes de Cicle Inicial hem explicat el conte de les "Set cabretes i el llop " i amb l'enllaç del blog pintar.cat han pintat dibuixos d'aquest conte i aniran afegint tots els dibuixos per il·lustrar el conte i una vegada realitzat explicaran el conte amb els rodolins en el vídeo presentat:

La mare de les cabretes les avisa que no obrin a ningú mentre ella va a comprar. El llop truca a la porta i prova que l'obrin dient que és la mare però les set cabretes li diuen que té la veu massa ronca per ser sa mare. Llavors el llop pren ous per aclarir-la.

LIBROS RELACIONADOS