Una Nit, Un Somni

Descubre el libro de Una Nit, Un Somni con cdaea.es. Lea el PDF de Una Nit, Un Somni en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Nit, Un Somni y otros libros de Gemma Lienas.
Cdaea.es Una Nit, Un Somni Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Nit, Un Somni.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,35 MB
ISBN 9788492549344
AUTOR(A) Gemma Lienas
DESCRIPCIÓN

L’Olga és una biòloga de quaranta vuit anys que sovint somnia amb un desconegut que la fa gaudir de valent. La Mari Loli, de trenta set anys, treballa com a caixera d’un supermercat i somnia desperta que és l’Esmeralda, que balla en públic i que té al seu costat un home tendre i enamorat. L’Olga i la Mari Loli representen dos món oposats –un, confortablement burgès i l’altre, popular i desasistit-, aparentment units només per una cançó. Tot i així, tenen una mateixa inquietud: ambdues sospiten que els seus respectius marits s’han enamorat d’una altra dona. Amb aquestes dues històries, la Gemma Lienas aconsegueix una novel•la inoblidable sobre el món de les dones i el doble sentiment que confronta la por i la fascinació per la infidelitat.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El somni d'una nit d'estiu, igual que toda la obra de Shakespeare, ha inspirado numerosas adaptaciones cinematográficas que han encontrado en la libertad formal del teatro isabelino un material especialmente predispuesto para los códigos de un arte donde la multiplicidad de localizaciones acostumbra a alejarse de las normas dramáticas ...

El somni d'una nit d'estiu (en alemany Ein Sommernachtstraum) és una obra musical escrita pel compositor Felix Mendelssohn, prenent com a base l'obra de teatre homònima escrita pel dramaturg anglès William Shakespeare. Mendelssohn va compondre aquesta obra en diferents moments de la seva vida.

LIBROS RELACIONADOS