Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola?

Cuida los árboles y descarga el libro de Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola? en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola? en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola? Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO Que Hem De Fer Amb Les Lleng_ues Dels Alumnes A L Escola?.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,39 MB
ISBN 9788496108172
AUTOR(A) Pere Comellas
DESCRIPCIÓN

Atenció a la diversitat lingüística a les aules de la comarca de l'Anoia

DESCARGAR LEER EN LINEA

5è: Us pot anar molt bé poder consolidar i aprendre ja de memòria les cançons que hem treballat a classe per la Cantània d'aquest any. Us posem aquí l'enllaç al bloc de música amb els vídeos de les cançons treballades perquè les aneu practicant a casa. Així quan tornem a l'escola només haurem de fer les que encara no hem començat.

l'alumne a l'expressió de conceptes més amplis i complexos que requereixen un llenguatge adequat i explicacions més àmplies. És el que es coneix com la teoria de la bastida que ens parla de la distància entre el que l'alumnat pot fer per sí sol i el que podria realitzar amb ajuda, o guia, d'una persona més capacitada.

LIBROS RELACIONADOS