El Mariner (Drama Estatic En Un Acte)

Descubre el libro de El Mariner (Drama Estatic En Un Acte) con cdaea.es. Lea el PDF de El Mariner (Drama Estatic En Un Acte) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mariner (Drama Estatic En Un Acte) y otros libros de Fernando Pessoa.
Cdaea.es El Mariner (Drama Estatic En Un Acte) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO El Mariner (Drama Estatic En Un Acte).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,66 MB
ISBN 9788496639843
AUTOR(A) Fernando Pessoa
DESCRIPCIÓN

Escrit per Fernando Pessoa el 1913 i aparegut dos anys després en el primer número de la revista Orpheu, El mariner és un poema dramàtic en prosa d’una insuperable bellesa formal i d’un gran interès en la trajectòria del seu autor. En aquest drama en un acte, que Pessoa denomina estàtic, l’acció se situa en la imaginació de les protagonistes, que substitueixen la realitat pel somni: les tres joves vetlladores de l’obra emprenen un viatge turmentat i sense fi cap a dins seu, vers la pàtria interior en què viuen exiliades, l’objectiu últim del qual és la revelació de les ànimes. El mariner, un dels pocs textos literaris en portuguès que Pessoa va publicar en vida, és també la darrera etapa d’un camí que el portarà, al cap d’un any, a la creació dels seus principals heterònims. Escrito por Fernando Pessoa en 1913 y aparecido dos años después en el primer número de la revista Orpheu, El marinero es un poema dramático en prosa de una insuperable belleza formal y un gran interés en la trayectoria de su autor. En este drama en un acto que Pessoa denomina estático, la acción se sitúa en la imaginación de las protagonistas, que sustituyen la realidad por el sueño: las tres jóvenes cuidadores de la obra emprenden un viaje atormentado y sin fin hacia dentro su , hacia la patria interior en la que viven exiliadas, el objetivo último es la revelación de las almas. El marinero, uno de los pocos textos literarios en portugués que Pessoa publicó en vida, es también la última etapa de un camino que lo llevará, al cabo de un año, a la creación de sus principales heterónimos.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Las librerías tenemos la voluntad de retomar la actividad en nuestros locales para continuar sirviendo de nexo de unión de nuestras comunidades y barrios con la cultura y sus creadores.

En aquest drama en un acte, que Pessoa denomina estatic, l acció se situa en la imaginació de les protagonistes, que substitueixen la realitat pel somni: les tres joves vetlladores de l obra emprenen un viatge turmentat i sense fi cap a dins seu, vers la patria interior en que viuen exiliades, l objectiu últim del qual és la revelació de ...

LIBROS RELACIONADOS