Microhistories De La Vora Del Riu

Cuida los árboles y descarga el libro de Microhistories De La Vora Del Riu en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Microhistories De La Vora Del Riu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Microhistories De La Vora Del Riu en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Microhistories De La Vora Del Riu Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Microhistories De La Vora Del Riu.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,30 MB
ISBN 9788495559593
AUTOR(A) Silvia Vea
DESCRIPCIÓN

Microhistòries de la vora del riu (Premi de Narrativa Ribera d’Ebre 2001) és un aplec de fragments d'històries que s'esdevenen rabents, vertiginosos com un llamp; i que podrien haver tingut lloc en el territori on l'Ebre entra a Catalunya, a finals del segle XIX i de bona part del XX. D'una banda, hi trobem peripècies ?tractades amb una bona dosi d'humor? de personatges riberencs ben peculiars: barquers pseudoheroics, soldats accidentals de la guerra de Cuba, ateus entranyables i monges i sants de l'església, matrimonis que resolen les seues diferències de maneres inversemblants, festejadors que es fan petons de pel•lícula, remeieres i encanteris,... Però, d'una altra banda, també hi son recreats episodis amb una càrrega emotiva fonda, capaços d'entendrir i de revoltar. Experiències de dones i homes que marquen les seues vides i les d'aquells que els envolten.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El riu és una metàfora habitual per representar la vida humana, ja que flueix (passa el temps), té accidents i depèn de terreny i desemboca en el mar, on es queda en repòs (la mort). És un tòpic clàssic grecollatí que apareix en la literatura europea de diferents períodes, sovint associat a reflexions sobre la incertesa i el canvi de ...

Vora el riu ofrece el concepto de casa rural personalizada y no compartida con el propietario ni con otros clientes que no conozca. Es la opción perfecta para escapar con su pareja, la familia y/o amigos y disfrutar de unas vacaciones tranquilas y exclusivas en Sumacàrcer.

LIBROS RELACIONADOS