El Meu Pare Preferit Del Mon

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Pare Preferit Del Mon en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de El Meu Pare Preferit Del Mon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Pare Preferit Del Mon en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es El Meu Pare Preferit Del Mon Image

INFORMACIÓN

FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO El Meu Pare Preferit Del Mon.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,22 MB
ISBN 9788424643218
AUTOR(A) Gina Samba
DESCRIPCIÓN

Cada nen podr� dibuixar, escriure, enganxar fotografies i pintar aquest llibre acordió per personalitzar-lo i convertir-lo en el millor regal per a un pare. Un regal per a tota la vida perfecte per qui el rep, a més d'una aventura creativa per qui el realitza.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El meu pare preferit del món Gina SambaMarta Dansa (il·lustr.) Cada nen podrà dibuixar, escriure, enganxar fotografies i pintar aquest llibre acordió per personalitzar-lo i convertir-lo en el millor regal per a un pare. Un regal per a tota la vida perfecte per qui el rep, a més d'una aventura creativa per qui el realitza.

"Una idea genial. És, sens dubte, el llibre preferit dels nens de la casa!" Raquel "Una història plena de valors on els petits es converteixen en autèntics herois". María. Un regal màgic per algú molt especial. ... La màgia del meu nom és un producte de The Story Tailors.

LIBROS RELACIONADOS