Contes Des De La Preso

Cuida los árboles y descarga el libro de Contes Des De La Preso en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Contes Des De La Preso en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contes Des De La Preso en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Contes Des De La Preso Image

INFORMACIÓN

FECHA 2019
NOMBRE DEL ARCHIVO Contes Des De La Preso.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,60 MB
ISBN 9788416915712
AUTOR(A) Oriol Junqueras
DESCRIPCIÓN

No hi ha mur prou alt que pugui separar un pare dels seus fills.Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa que els ha transmès a través de cartes. La revista Sàpiens va distribuir per Nadal un primer tast dels contes d’Oriol Junqueras, amb el títol Estimats Lluc i Joana. L’èxit extraordinari de la iniciativa, amb 45.000 exemplars esgotats en poques setmanes, treu a la llum molts relats nous, inèdits fins ara.En aquest volum reunim, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra. El resultat és un lliçó de saviesa, dignitat i amor. Un homenatge preciós als fills i a la vida. «Lluny de caure en el parany del desànim, l’Oriol dona resposta als màgics interrogants de la infantesa i escriu als seus fills, Lluc i Joana, per explicar-los les meravelles del món. I ho fa amb la mateixa tendresa que si els parlés a cau d’orella.»Del pròleg de Pep Guardiola.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Contes des de la presó, libro de Pep Guardiola, Oriol Junqueras. Editorial: Ara llibres. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

LIBROS RELACIONADOS