Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,37 MB
ISBN 9788497914277
AUTOR(A) Ramon Queralt Boldu
DESCRIPCIÓN

Les cabanes de volta de les Borges Blanques. Paisatges, fets i gent clava la mirada sobre cent seixanta nou elements estàtics del paisatge, les construccions de pedra seca tan característiques dels secans de les Garrigues, a l’àrea meridional de Lleida. Ens acosta a la forma de vida de les generacions que han protagonitzat els darrers dos segles de la història d’un poble gran del Ponent català.Sobre els fonaments del testimoniatge oral el llibre aixeca acta d’un sistema d’organització social i econòmic que ha estat la realitat hegemònica fins a gairebé l’adveniment de la democràcia, i és a l’arrel del substrat i l’imaginari d’una ciutat i un terme. Res és banal en la geometria d’una finca, en els revolts d’un camí, en la forma d’un tossal o en el nom d’una partida. Hi ha un sentit i moltes connotacions en els elements del paisatge. En uns temps de transformació social, territorial i paisatgística, la documentació de la memòria viva és més necessària que mai per resistir al dictat pla de la globalitat… i reformular-se.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les cabanes de volta de les Borges Blanques: Paisatges, fets i gent (Altres natura) | Queralt Boldú, Ramon, Folch, Ramon, Cornudella Solé, Oriol | ISBN: 9788497914277 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

Les cabanes de volta de les Borges Blanques Queralt Boldú, Ramon. Les cabanes de volta de les Borges Blanques. Paisatges, fets i gent clava la mirada sobre cent seixanta nou elements estètics del paisatge, les construccions de pedra seca tan característiques dels secans de les Garrigues, a l'àrea merid...

LIBROS RELACIONADOS