El Bes De L Aigua

Cuida los árboles y descarga el libro de El Bes De L Aigua en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de El Bes De L Aigua en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Bes De L Aigua en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es El Bes De L Aigua Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO El Bes De L Aigua.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,38 MB
ISBN 9788499040356
AUTOR(A) Elvira Cambrils
DESCRIPCIÓN

L’interés per l’escriptora valenciana Maria Cambrils, defensora dels drets de les dones al primer terç del segle XX, constitueix el punt de partida d’una recerca que ajudarà a la protagonista de la novel·la a endinsar-se en la maduresa encarant les inseguretats personals en un món a la deriva. La resistència a la depredació urbanística, el temor per la pèrdua de la identitat cultural, la complexa relació entre amor i sexe, la qüestió feminista i la literatura acompanyen la protagonista en el recorregut pels es­de­ve­niments històrics d’un poble de la Marina Alta durant la Segona República. La riquesa humana de personatges, com el metge Guitart, Maria Cambrils, el ti Fernando Sena, Antonio Abad o Pepa Pons, cons­trueix un ca­li­dos­copi de les inquietuds socials i polítiques d’una època marcada per la il·lusió a pesar de les ad­ver­sitats.

DESCARGAR LEER EN LINEA

LA MEMORIA DE L AIGUA: PREMI PRUDENCI BERTRANA 2019 de MONTSE BARDERI. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El bes de l'aigua d'Elvira Cambrils està compost per dues narracions. Per una banda, tenim un relat del present que abraça des de l'any 2005 al 2007. En aquest temps es produeix l'explosió urbanística al País Valencià.

LIBROS RELACIONADOS