El Bes De L Aigua

El libro El Bes De L Aigua en formato PDF. El libro El Bes De L Aigua en formato MOBI. El libro El Bes De L Aigua en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Elvira Cambrils. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es El Bes De L Aigua Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO El Bes De L Aigua.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,64 MB
ISBN 9788499040356
AUTOR(A) Elvira Cambrils
DESCRIPCIÓN

L’interés per l’escriptora valenciana Maria Cambrils, defensora dels drets de les dones al primer terç del segle XX, constitueix el punt de partida d’una recerca que ajudarà a la protagonista de la novel·la a endinsar-se en la maduresa encarant les inseguretats personals en un món a la deriva. La resistència a la depredació urbanística, el temor per la pèrdua de la identitat cultural, la complexa relació entre amor i sexe, la qüestió feminista i la literatura acompanyen la protagonista en el recorregut pels es­de­ve­niments històrics d’un poble de la Marina Alta durant la Segona República. La riquesa humana de personatges, com el metge Guitart, Maria Cambrils, el ti Fernando Sena, Antonio Abad o Pepa Pons, cons­trueix un ca­li­dos­copi de les inquietuds socials i polítiques d’una època marcada per la il·lusió a pesar de les ad­ver­sitats.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Nosaltres, els humans, utilitzem l'aigua per realitzar un gran nombre d'activitats. Classifiquem les activitats en usos diferents: ramader, agrícola, industrial i domèstic. Relaciona cada ús amb les activitats en què fem servir l'aigua. Els usos que necessiten més aigua són el ramader i l'agrícola. El sector indus-

L'aigua Importància de l'aigua: L'aigua és la biomolècula més important y abundant en els éssers vius. La quantitat d'aigua depèn de: - La espècie: Hi ha espècies, com les meduses, que contenent un 98% d'aigua. - La edat: Quan més Jove és l'individu major contingut d'aigua té - La funció del òrgan: El cervell y l'intesti són òrgans amb major contingut d'aigua.

LIBROS RELACIONADOS