Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui

Cuida los árboles y descarga el libro de Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Horta: Album De Fotos I: Horta Ahir I Avui.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,26 MB
ISBN 9788498500813
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

La primera edició del primer llibre es va publicar l'any 1993, fruit de la col·laboració entre el fotògraf Jaume Caminal i l'historiador Desideri Díez. La idea del fotògraf era tan senzilla com atraient: prendre com a referència una imatge antiga per a una instantània actual del mateix lloc. La sèrie de parelles de fotografies resultant mostra el pas del temps, d'un passat ruraláal barri urbà d'avui dia. Aquesta és la sisena edició d'aquell llibre, que ara es presenta amb el text revisat i actualitzat i nou material gràfic inèdit.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Diables d'Horta, Barcelona, Spain. 934 likes · 2 talking about this. Som un grup de joves entusiastes del foc i el soroll. Realitzem correfocs, tabalades, concerts, activitats infantils i demés,...

Horta, album de fotos. I Horta ahir i avui [AA.VV] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

LIBROS RELACIONADOS