Operes Explicades Per A Nens

El libro Operes Explicades Per A Nens en formato PDF. El libro Operes Explicades Per A Nens en formato MOBI. El libro Operes Explicades Per A Nens en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Sierra I Fabra. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Operes Explicades Per A Nens Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Operes Explicades Per A Nens.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,10 MB
ISBN 9788497878616
AUTOR(A) Jordi Sierra I Fabra
DESCRIPCIÓN

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) fou una de les màximes autoritats del rock durant tres dècades. Però com a amant de tot tipus de música ara ens porta la seva obra més personal, la que agermana el món dels nens amb la música que ell escoltava de petit. Una mostra preciosa de com convertir les òperes en paraules i acostar-les als més joves amb la màgia del seu esperit.Després de l'èxit de El meu primer llibre d'Òpera, Jordi Sierra i Fabra ens proposa una nova i personal selecció d'obres del gènere que combina les seves dues passions d'infantesa: la literatura i la música. De la mà de Falla, Ravel, Wagner o Puccini, l'autor ens introdueix en l'univers d'un art on la paraula es fa més intensa gràcies a la música que l'acull. La sensibilitat del nen que llegia atrapat pels acords de la música ressona en aquests contes per arribar, després de molt de temps, a la d'altres nens i transmetre'ls el gust per un art que els farà créixer en la bellesa i la subtilesa.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les rutes que fem estan pensades per fer amb nens. Aquestes rutes estan explicades en dos blocs: Com arribar i com fer la ruta. També hi ha l'enllaç al Google Maps, fitxa tècnica del recorregut, edat recomanada i fotografies de l'indret. Clica a sobre d'aquesta icona que trobaràs al final de cada ruta per si vols guardar-la.

Òperes explicades per a nens: Jordi Sierra i Fabra, Jordi Sierra: 9788497872119: Books - Amazon.ca. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Books. Go Search Hello Select your address Best ...

LIBROS RELACIONADOS