Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan

Descubre el libro de Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan con cdaea.es. Lea el PDF de Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan y otros libros de Jordi Vila Carreras.
Cdaea.es Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Jaume I Entre L´amor I La Corona - Jordi Vila Carreras - En Catalan.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,15 MB
ISBN none
AUTOR(A) Jordi Vila Carreras
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El rei Jaume II d'Aragó encarregà a fra Pere Marsili la traducció al llatí del Llibre dels fets adequant-lo als estàndards estilístics d'una crònica de principis del segle xiv: «que els fets del seu gloriós avi (Jaume I) recollits en temps antics en un estil verídic però vulgar, posats al dia i un cop traduïts al llatí un sol volum ...

Jaime I el Conquistador. Hijo del rey Pedro II de Aragón y de María de Montpellier, Jaime I el Conquistador se convirtió en soberano de la Corona de Aragón con tan sólo cinco años, al morir su padre en la batalla de Muret (1213), en la que Pedro II defendía a sus vasallos languedocianos frente a los cruzados de Simón de Montfort.

LIBROS RELACIONADOS