Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços

Cuida los árboles y descarga el libro de Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços Image

INFORMACIÓN

FECHA 2001
NOMBRE DEL ARCHIVO Rodamons, Educacio Infantil, 3 Anys, Taller De Traços.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,50 MB
ISBN 9788484351948
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

ambients d'aprenentatge en l'educaciÓ infantil (ii) 24 març, 2017 La Baula Educació , Primera infància Les aules i espais comuns de les escoles es dissenyen i organitzen mitjançant diferents ambients d'aprenentatge que busquen fomentar l'autonomia dels nens i nenes, sent subjectes actius i participants en el seu propi procés.

Dins del marc curricular de l'educació infantil alguns dels objectius de la psicomotricitat- que s'expressen en termes de capacitats- són els següents: 1. Conèixer el seu propi cos i el dels altres, les seves possibilitats d'acció i aprendre a respectar les diferències. 2. Observar i explorar el seu entorn familiar, natural i social. 3.

LIBROS RELACIONADOS