Agents Rurals Legislació

Descubre el libro de Agents Rurals Legislació con cdaea.es. Lea el PDF de Agents Rurals Legislació en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Agents Rurals Legislació y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Agents Rurals Legislació Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO Agents Rurals Legislació.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,97 MB
ISBN 9788491475057
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Aquesta nova edició del recull de normativa sectorial relativa a les funcions del Cos d’Agents Rurals ha estat elaborada amb la idea de fer compatibles dos objectius fonamentals: constituir una eina clau per a la preparació de les proves selectives d’accés a aquest cos de l’Administració de la Generalitat, i a la vegada integrar una recopilació de normes útil tant per a particulars interessats i especialistes com per a futurs professionals d'aquest vessant del sector públic.Evidentment, però, aquest recull, com qualsevol altre, es troba amb la dificultat de compatibilitzar sistemàtica i practicitat, rigor i espai físic, la qual cosa impedeix incloure-hi la totalitat de les normes relacionades amb un programa tan vast. Esperem, tanmateix, que la selecció realitzada satisfaci les seves necessitats i li sigui d’utilitat en la tasca iniciada.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Govern ha aprobado este martes el Plan Estratégico del Cuerpo de Agentes Rurales (Pecar) que prevé sacar adelante un reglamento de armas, que regulará su uso por parte de los agentes y las medidas de seguridad necesarias, y la creación de 300 plazas nuevas de efectivos hasta el 2024 y de 50 de personal técnico y administrativo

Caràcter del Cos d'Agents Rurals. 3.1 El Cos d'Agents Rurals és un cos de vigilància, control i col·laboració en la gestió del medi natural, de protecció i prevenció integrals del medi ambient i de policia administrativa especial, sens perjudici de les funcions investigadores que li puguin correspondre, d'acord amb la legislació vigent.

LIBROS RELACIONADOS