Era Una Dona Com Les Altres

El libro Era Una Dona Com Les Altres en formato PDF. El libro Era Una Dona Com Les Altres en formato MOBI. El libro Era Una Dona Com Les Altres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Trabal. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Era Una Dona Com Les Altres Image

INFORMACIÓN

FECHA 1994
NOMBRE DEL ARCHIVO Era Una Dona Com Les Altres.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,64 MB
ISBN 9788477270720
AUTOR(A) Francesc Trabal
DESCRIPCIÓN

Aquesta novel·la pren com a punt central la infelicitat. Dos coneguts es troben a lenterrament duna vella amiga, lErènia. En el recorregut de lesglésia al cementiri enceten una conversa que ens haurà dinformar de com la difunta, nena que es va fer dona sense adonar-sen i a la qual «una parella de coloms ran de la finestra fent-se carícies li desvetllaren una mena de set que ja mai més no pogué apagar», mor en circumstàncies estranyes. De la set dErènia, de la impossibilitat dapaivagar-la i de les constriccions i hipocresies de la vida social catalana del primer terç de segle tracta aquesta novel·la, que defuig tanmateix, com és habitual en Francesc Trabal, el melodrama, la psicologia o la truculència, decidit a fer passar lacció pel fi sedàs de la ironia.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Teresa d'Híxar era una persona influent prop del rei i de la reina, i sabem que es traslladà a València, probablement seguint la cort, que s'establí en aquella ciutat a partir de la tardor de 1425 (Gómez i Pujol, 2009). Aquesta Teresa és una dona casada i té fills, i és al poema XXIII que l'esmenta com a "dona Teresa".

-Creus que una dona immigrada té les mateixes possibilitats de fer una vida independent que un home immigrat? Per què? ATENCIÓ: no es tracta de respondre aquestes preguntes per escrit, sinó pensar quina és la resposta d'aquestes preguntes i, juntament amb altres coses que se us puguin acudir, elaborar un text argumentatiu.

LIBROS RELACIONADOS