Era Una Dona Com Les Altres

Descubre el libro de Era Una Dona Com Les Altres con cdaea.es. Lea el PDF de Era Una Dona Com Les Altres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Era Una Dona Com Les Altres y otros libros de Francesc Trabal.
Cdaea.es Era Una Dona Com Les Altres Image

INFORMACIÓN

FECHA 1994
NOMBRE DEL ARCHIVO Era Una Dona Com Les Altres.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,14 MB
ISBN 9788477270720
AUTOR(A) Francesc Trabal
DESCRIPCIÓN

Aquesta novel·la pren com a punt central la infelicitat. Dos coneguts es troben a lenterrament duna vella amiga, lErènia. En el recorregut de lesglésia al cementiri enceten una conversa que ens haurà dinformar de com la difunta, nena que es va fer dona sense adonar-sen i a la qual «una parella de coloms ran de la finestra fent-se carícies li desvetllaren una mena de set que ja mai més no pogué apagar», mor en circumstàncies estranyes. De la set dErènia, de la impossibilitat dapaivagar-la i de les constriccions i hipocresies de la vida social catalana del primer terç de segle tracta aquesta novel·la, que defuig tanmateix, com és habitual en Francesc Trabal, el melodrama, la psicologia o la truculència, decidit a fer passar lacció pel fi sedàs de la ironia.

DESCARGAR LEER EN LINEA

R. Saladrigas Una dona sense prejudicis 10-12-2016 Ara. E. Piquer Mares que no són com les altres 9-12-2016 Catorze Tu no ets una mare com les altres, tast editorial 9-12-2016 TV3 Surt la versió catalana del llibre Tu no ets una mare com les altres 6-12-2016 Directe!cat Avançament editorial 5-12-2016 Catalunya Ràdio.

La coordinadora també ha explicat que els seus companys sempre han ressaltat que "Laura va ser una dona valenta i capaç d'ajudar altres persones, per la qual cosa posseïa la base de qualsevol vocació docent". "Laura era una dona amb un pensament molt crític com qualsevol de les estudiants que cursen este màster", ha afirmat amb orgull.

LIBROS RELACIONADOS