Bola De Drac Nº19/34

Descubre el libro de Bola De Drac Nº19/34 con cdaea.es. Lea el PDF de Bola De Drac Nº19/34 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Bola De Drac Nº19/34 y otros libros de Akira Toriyama.
Cdaea.es Bola De Drac Nº19/34 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Bola De Drac Nº19/34.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,35 MB
ISBN 9788468470184
AUTOR(A) Akira Toriyama
DESCRIPCIÓN

En Vegeta va prendre la Bola de Drac al Venerable Ancià a en Krilín. . . Es pensava que ja els tindria totes set, però després va descobrir que en Gohan havia agafat la que tenia amagada i el guerrer de l´espai no va aconseguir el que volia. . . Canviant d´amagatall, en Krilín, la Bulma i en Gohan han pogut fugit del terror d´en Vegeta. Per despertar la seva força latent, en Gohan vola amb en Krilín a veure el Venerable Ancià. Hi arribaran?

DESCARGAR LEER EN LINEA

Bolas del Dragón, 7 PCS Dragon Ball DragonBall 1 a 7 Estrellas con Caja de Regalo, Bola de Cristal Transparente,decoración K9,Regalo de Año Nuevo para Coleccionar o Regalar para Niños- Diámetro 4,3cm. ... Bola de Drac Super nº 03: El Pla Zero Humans (Manga Shonen) de Akira Toriyama, Viz Media, et ál.

Si vols viure la tornada de Bola de Drac a TV3, aquesta és la teva web. Tenim novetats, imatges, vídeos i més coses, deixa el teu comentari en el nostre fòrum.

LIBROS RELACIONADOS