Meditacions Per A Sanar La Teva Vida

Descubre el libro de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida con cdaea.es. Lea el PDF de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Meditacions Per A Sanar La Teva Vida y otros libros de Lousie L. Hay.
Cdaea.es Meditacions Per A Sanar La Teva Vida Image

INFORMACIÓN

FECHA 1995
NOMBRE DEL ARCHIVO Meditacions Per A Sanar La Teva Vida.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,14 MB
ISBN 9788479530945
AUTOR(A) Lousie L. Hay
DESCRIPCIÓN

En aquest bell recull de meditacions i afirmacions, Louise L. Hay ens comunica la seva filosofia en relació amb molts aspectes de la vida quotidiana. Les nostres experiències són un producte del que pensem, i en bona part la cuasa del fet que no ens peassin més coses positivesés que creiemque no ens les mereixem. Per endegar un canvi que ens dugui a tenir la vivència de la riquesa i la plenitud de la vida cal, doncs, començar per modificar els nostres processos mentals, perquè les pors i limitacions que ens van transmetre les persones que ens van educar ja no tinguin lloc a la nostra ment. Louise L. Hay ens proporciona en les seves meditacions per a sanar la teva vida una gran oportunitat de prendre i cultivar una nova actitud que ens ajudi a torbar la felicitat que cerquem.En aquesta obra, l'última que l'autora ha publicat, Louise Hay comparteix amb nosaltres les seves reflexions més recents. Cadascuna de les meditacions s'acompanya d'una afirmació i amb dues ens donen una nova visió del termes quotidians de la nostra vida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

http://caminoalaluz.info/ Hola mi escucha, gracias por permitirnos servirte con esta meditación. Con esta meditación pretendemos que con la practica constant...

97 títulos de 'Hay, Louise L.' (Pág. 1). Agenda 2004 : año de transformación. El calendario de Louise L. Hay : calendario 2004 día a día. Agenda 2003 : año de esperanza. El calendario de Louise L. Hay 2003.

LIBROS RELACIONADOS