Meditacions Per A Sanar La Teva Vida

Cuida los árboles y descarga el libro de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Meditacions Per A Sanar La Teva Vida en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Meditacions Per A Sanar La Teva Vida Image

INFORMACIÓN

FECHA 1995
NOMBRE DEL ARCHIVO Meditacions Per A Sanar La Teva Vida.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,23 MB
ISBN 9788479530945
AUTOR(A) Lousie L. Hay
DESCRIPCIÓN

En aquest bell recull de meditacions i afirmacions, Louise L. Hay ens comunica la seva filosofia en relació amb molts aspectes de la vida quotidiana. Les nostres experiències són un producte del que pensem, i en bona part la cuasa del fet que no ens peassin més coses positivesés que creiemque no ens les mereixem. Per endegar un canvi que ens dugui a tenir la vivència de la riquesa i la plenitud de la vida cal, doncs, començar per modificar els nostres processos mentals, perquè les pors i limitacions que ens van transmetre les persones que ens van educar ja no tinguin lloc a la nostra ment. Louise L. Hay ens proporciona en les seves meditacions per a sanar la teva vida una gran oportunitat de prendre i cultivar una nova actitud que ens ajudi a torbar la felicitat que cerquem.En aquesta obra, l'última que l'autora ha publicat, Louise Hay comparteix amb nosaltres les seves reflexions més recents. Cadascuna de les meditacions s'acompanya d'una afirmació i amb dues ens donen una nova visió del termes quotidians de la nostra vida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

LA KABALÁ Y CÓMO PONERLA EN PRÁCTICA EN TU VIDA - Duration: 1:00:45. ... Afirmaciones para Sanar el Cuerpo por Louise Hay - ilumina Tu Vida - Duration: 1:00:49.

Meditacions per a sanar la teva vida Entramat creixement i salut: Amazon.es: Louise Hay: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime ...

LIBROS RELACIONADOS