Meditacions Per A Sanar La Teva Vida

Descubre el libro de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida con cdaea.es. Lea el PDF de Meditacions Per A Sanar La Teva Vida en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Meditacions Per A Sanar La Teva Vida y otros libros de Lousie L. Hay.
Cdaea.es Meditacions Per A Sanar La Teva Vida Image

INFORMACIÓN

FECHA 1995
NOMBRE DEL ARCHIVO Meditacions Per A Sanar La Teva Vida.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,11 MB
ISBN 9788479530945
AUTOR(A) Lousie L. Hay
DESCRIPCIÓN

En aquest bell recull de meditacions i afirmacions, Louise L. Hay ens comunica la seva filosofia en relació amb molts aspectes de la vida quotidiana. Les nostres experiències són un producte del que pensem, i en bona part la cuasa del fet que no ens peassin més coses positivesés que creiemque no ens les mereixem. Per endegar un canvi que ens dugui a tenir la vivència de la riquesa i la plenitud de la vida cal, doncs, començar per modificar els nostres processos mentals, perquè les pors i limitacions que ens van transmetre les persones que ens van educar ja no tinguin lloc a la nostra ment. Louise L. Hay ens proporciona en les seves meditacions per a sanar la teva vida una gran oportunitat de prendre i cultivar una nova actitud que ens ajudi a torbar la felicitat que cerquem.En aquesta obra, l'última que l'autora ha publicat, Louise Hay comparteix amb nosaltres les seves reflexions més recents. Cadascuna de les meditacions s'acompanya d'una afirmació i amb dues ens donen una nova visió del termes quotidians de la nostra vida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Si meditamos, pero no cambiamos nuestro estilo de vida ni nuestros hábitos limitadores, conseguiremos mejorar nuestra relación con el entorno y con los demás, pero no habrá una transformación ...

Déjate guiar por la meditación para recordar tus vidas pasadas y haz un viaje en el tiempo que puede ayudarte a comprender mejor tu presente.

LIBROS RELACIONADOS