Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut

Descubre el libro de Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut con cdaea.es. Lea el PDF de Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Temari I Ats/dui De Hospitals Institut Catala De La Salut.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,32 MB
ISBN 9788480613989
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Segona edició del primer volum del nostre Temari específic per a la preparació de les proves selectives d'accés a llocs de treball d'ATS/DUI per a hospitals de l'Institut Català de la Salut. En ell es desenvolupa el contingut dels dos primers blocs de matèries en què s'estructura el programa oficial, relatius a la normativa legal administrativa i als conceptes generals de l'organització hospitalària.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Barem de mèrits de la categoria DUI/ATS per a la fase de concurs oposició . ... Temario Oposiciones Ats Di Hospitalària Ics 2020. Normativa legal administrativa. Tema 1 El Servei Català de la Salut. L'Institut Català de la Salut. Estructura directiva de les institucions hospitalàries.

Als Hospitals, als centres de Salut de Catalunya (centres d'atenció primària), als Centres d'Especialitats, i altres institucions sanitàries dependents de l'Institut Català de la Salut. Quant cobraré? Diplomat sanitari en Infermeria: 27.293 € anuals - 44.036 € anuals (Veure aquí retribucions del Personal de l'ICS))

LIBROS RELACIONADOS