Rinxols D Or I Els Tres Ossos

Cuida los árboles y descarga el libro de Rinxols D Or I Els Tres Ossos en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Rinxols D Or I Els Tres Ossos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Rinxols D Or I Els Tres Ossos en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Rinxols D Or I Els Tres Ossos Image

INFORMACIÓN

FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO Rinxols D Or I Els Tres Ossos.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,13 MB
ISBN 9788498257663
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

El món màgic de la Rínxols dOr i els tres óssos en un llibre carrusel amb personatges de treure i posar, solapes per aixecar i coses amagades per trobar perquè els nens i nenes puguin jugar a representar aquest conte clàssic.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Un dia els tres óssos van fer una sopa magnífica. La van posar en els tres plats i mentre es refredava una mica, se´n van anar a passejar pel bosc. 5. Mentre ells passejaven, va arribar a la casa una nena a qui tothom anomenava Rínxols d´or perquè tenia els cabells rossos i rinxolats.

Els núvols, rossos i blaus, ens porten a la caseta del bosc. Qui hi viu en aquella caseta misteriosa? Com és que hi han tres plats, tres cadires, tres gots, tres llits? Uns grans, uns petits i els altres mitjans. I aquelles rates, què hi fan a la teulada? Ai, si ve el gat! La rínxols té por dels ossos, no hi parla… I si per fi parlessin?

LIBROS RELACIONADOS