Folklore D Albinyana I Les Peces

Cuida los árboles y descarga el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Folklore D Albinyana I Les Peces en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Folklore D Albinyana I Les Peces Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Folklore D Albinyana I Les Peces.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,59 MB
ISBN 9788497910651
AUTOR(A) Manuel Bofarull
DESCRIPCIÓN

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota aquesta memòria oral és la que avui intentem oferir per escrit en el recull històric que conforma aquest llibre. Una publicació que no té altre objectiu que fixar damunt del paper tot allò que els nostres informadors ens han fet arribar i connectar aquestes informacions amb el context històric de l’època, per tal que el lector pugui valorar realment els fets que els nostres actors dansaires van viure.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les Peces és un llogaret de 717 habitants situat al nord-est del terme municipal d'Albinyana, al Baix Penedès.Es troba a la falda de la plana Gener, a mà esquerra de la C-51.Aquesta entitat de població havia tingut alcaldia anys abans de la dictadura. Dins el poble destaquen les cases de Cal Gener, de façana esgrafiada, consruïda entre els segles XV i XVI, i reconstruïda el XVIII i Cal ...

Fira d'Artesania d'Albinyana. A 241 els agrada. Feria de Artesanía de Albinyana Fira d'Artesania d'Albinyana. Vés a. ... Agrupació Recreativa Les Peces. Blog personal. Ajuntament d'Albinyana. Ajuntament. Quim Nin. Polític. Sergi Aynó Consciencia. Personatge públic. Travis MODA DONA.

LIBROS RELACIONADOS