Folklore D Albinyana I Les Peces

Descubre el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces con cdaea.es. Lea el PDF de Folklore D Albinyana I Les Peces en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Folklore D Albinyana I Les Peces y otros libros de Manuel Bofarull.
Cdaea.es Folklore D Albinyana I Les Peces Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Folklore D Albinyana I Les Peces.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,57 MB
ISBN 9788497910651
AUTOR(A) Manuel Bofarull
DESCRIPCIÓN

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota aquesta memòria oral és la que avui intentem oferir per escrit en el recull històric que conforma aquest llibre. Una publicació que no té altre objectiu que fixar damunt del paper tot allò que els nostres informadors ens han fet arribar i connectar aquestes informacions amb el context històric de l’època, per tal que el lector pugui valorar realment els fets que els nostres actors dansaires van viure.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota ...

El libro de Folklore d'albinyana i les peces ahora está disponible para descargar en formato PDF. El libro de Folklore d'albinyana i les peces se puede descargar desde cualquier dispositivo como PC, computadora portátil o teléfono inteligente.

LIBROS RELACIONADOS