La Bola De Neu Del Jordi

Cuida los árboles y descarga el libro de La Bola De Neu Del Jordi en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Bola De Neu Del Jordi en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Bola De Neu Del Jordi en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Bola De Neu Del Jordi Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO La Bola De Neu Del Jordi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,60 MB
ISBN 9788461457441
AUTOR(A) Merce Garcia Molins
DESCRIPCIÓN

Conte il·lustrat que narra la història d'en Jordi, un nen que vivia en un poble on quasi mai nevava i un dia va caure una gran nevada. Com a record ell va fer una bola de neu, però...Adreçat a nens d'entre 3 i 5 anys.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Jordi Casanovas dirigeix "Bola de neu", de Carles Soldevila, amb actors com Àngels Bassas, Joan Berlanga, Jordi Boixaderas, Abel Folk, Miriam Alamany i Mingo Ràfols, entre altres. Reserva les teves entrades gratuïtes al nostre web i participa en el sorteig de llibres del fons editorial del Teatre Romea

La urgellenca Mercè Garcia Molins, la Bundancieta, presentarà aquest dilluns 3 de gener a les 17.00 hores, a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu, el llibre La bola de neu del Jordi, un conte per a infants de 2 a 6 anys que ha sortit a la venda aquestes festes de Nadal.L'obra, editada per Edicions Salòria, ja es pot comprar a diverses llibreries de la Seu d'Urgell i el Pirineu.

LIBROS RELACIONADOS