La Bola De Neu Del Jordi

Cuida los árboles y descarga el libro de La Bola De Neu Del Jordi en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Bola De Neu Del Jordi en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Bola De Neu Del Jordi en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Bola De Neu Del Jordi Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO La Bola De Neu Del Jordi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,95 MB
ISBN 9788461457441
AUTOR(A) Merce Garcia Molins
DESCRIPCIÓN

Conte il·lustrat que narra la història d'en Jordi, un nen que vivia en un poble on quasi mai nevava i un dia va caure una gran nevada. Com a record ell va fer una bola de neu, però...Adreçat a nens d'entre 3 i 5 anys.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Jordi Galí (1961), doctor en economia del Massachusetts Institute of Technology ... Contra el risc, els apugen, cosa que encara et fa més difícil de tornar-los i entres en una bola de neu. ... cap a la reducció del paper dels bancs privats en el sistema de pagaments.

L'inflable bola de neu és un inflable ideal per a utilitzar com a decoració en interior o exterior. També és un inflable genial per utilitzar-lo com a photocall o cabina de fotos, o com inflable per jugar en el seu interior. Un inflable bola de neu amb múltiples funcions.

LIBROS RELACIONADOS