Jardi Frances: De Villon A Rimbaud

Descubre el libro de Jardi Frances: De Villon A Rimbaud con cdaea.es. Lea el PDF de Jardi Frances: De Villon A Rimbaud en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jardi Frances: De Villon A Rimbaud y otros libros de Pere Rovira.
Cdaea.es Jardi Frances: De Villon A Rimbaud Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Jardi Frances: De Villon A Rimbaud.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,74 MB
ISBN 9788499756783
AUTOR(A) Pere Rovira
DESCRIPCIÓN

Jardí francès. De Villon a Rimbaud conté poemes devint-i-cinc autors dels quatre segles que hi ha entreaquests dos noms. Els he triat seguint el criteri delgust, el qual s’ha deixat convèncer de vegades perla singularitat, l’extravagància o la diversió, i totsels poemes els he traduït perquè m’agradaven, perun motiu o altre. He procurat traduir-los sent fidela la poesia, que és el que compta: en la traducciód’un poema només hi ha poesia si el resultat tambéés un poema. Quasi mai tan bo com l’original,és cert, però un poema. Aquest propòsit és desesperant,perquè molt rarament s’arriba on es voliaarribar, però la humilitat que el traductor necessitano faria res de bo sense l’ambició. Ja sabem el quepassarà quan traduirem Villon, Baudelaire o Nerval,sabem que sempre quedarem lluny d’ells, peròhem d’intentar quedar-hi el menys possible.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Paul Verlaine (Mi Sueño) PACO: LITERATURA. ... Mallarmé- o a la de su maestro Villon. Su renovación de los ritmos poéticos fue decisiva en la lírica francesa y se extendió a la de otros ...

Jardí francès : De Villon a Rimbaud (La Suda Transvària, Band 20) | Pere Rovira | ISBN: 9788499756783 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

LIBROS RELACIONADOS