Mal De Llengües

Cuida los árboles y descarga el libro de Mal De Llengües en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Mal De Llengües en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mal De Llengües en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Mal De Llengües Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Mal De Llengües.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,70 MB
ISBN 9788475969121
AUTOR(A) Jesus Tuson Valls
DESCRIPCIÓN

Mal de llengües és una defensa aferrissada de la llibertat lingüística i una denúncia dels prejudicis (de la gent del carrar, dalguns ilálustreats i, sobretot, dels inductors de la confusió) que tendeixen a menystenir algunes llengües. Tuson ens explica que les llengües humanes són objectes delicats i, si no les defensem i en tenim cura, poden morir, i morir amb elles una part substancial de la nostra memória. Cal tenir-ne cura, perquè les llengües humanes, totes les llegües sense cap excepció, ni tenen punys, ni amaguen en el fons de les seves estructures armes secretes i mortíferes. Són del tot innocents, i ho ignoren tot sobre lagrssió i les preeminències. Hi ha, però, qui té voluntat i té poder, i fa de les llengües bandera. I vet aquí que el món dels humans és ple de prejudicis.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Mal de llengües: a l entorn dels prejudicis lingüistics y del autor Jesus tuson. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Mal de llengües: a l entorn dels prejudicis lingüistics y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

La valoració de les llengües depèn de les característiques que atribuïm als parlants i de la persona o el grup social que les valora. Enquesta a Anglaterra a la dècada dels 70: valoració alta de l'estatus de l'alemany en termes econòmics, però baixa valoració estètica relacionada amb els records del passat.

LIBROS RELACIONADOS