Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng)

Descubre el libro de Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng) con cdaea.es. Lea el PDF de Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng) y otros libros de Raimon Arola, Victoria Cirlot.
Cdaea.es Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng) Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Barcelona Gòtica. Simbolisme (Cat/cast/eng).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,91 MB
ISBN 9788498505566
AUTOR(A) Raimon Arola, Victoria Cirlot
DESCRIPCIÓN

Durante los siglos XIV y XV Barcelona fue un espacio privilegiado en el Mediterráneo para alentar una intensa creatividad que quedó plasmada en la arquitectura, la escultura y la pintura, expresadas en un estilo gótico de una originalidad innegable. Todo ello queda reflejado en este libro.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'Ajuntament i Triangle Postals editen el llibre 'Barcelona gòtica' on s'explica el simbolisme darrera les grans obres arquitectòniques gòtiques a la ciutat.

En aquest llibre es recullen els diferents tipus d'aplicacions artístiques que es troben en l'arquitectura de Barcelona, des de l'edat antiga (quan es coneixen) fins a l'actualitat. Una antologia de les arts aplicades a Barcelona amb aportacions d'especialistes sintetitzades perquè siguin accessibles a un públic més ampli.

LIBROS RELACIONADOS