Velles I Noves Questions Sociolinguistiques

Descubre el libro de Velles I Noves Questions Sociolinguistiques con cdaea.es. Lea el PDF de Velles I Noves Questions Sociolinguistiques en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Velles I Noves Questions Sociolinguistiques y otros libros de Francesc Vallverdu.
Cdaea.es Velles I Noves Questions Sociolinguistiques Image

INFORMACIÓN

FECHA 1998
NOMBRE DEL ARCHIVO Velles I Noves Questions Sociolinguistiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,56 MB
ISBN 9788429744026
AUTOR(A) Francesc Vallverdu
DESCRIPCIÓN

Velles i noves qüestions sociolingüístiques ofereix un ampli ventall de temes d'actualitat en relació amb el vessant social de la llengua. Així, són examinades les principals implicacions del conflicte lingüístic (des del plantejament teòric de la normalització lingüística fins a la mateixa viabilitat de la llengua) o es reprèn el debat sobre el bilingüisme, sense defugir la polèmica qüestió de l'anomenat "bilingüisme passiu". El llibre conté, també, un panorama dels estudis sociolingüístics dins l'àmbit català i un apèndix amb notes complementàries.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Velles i noves qüestions sociolingüístiques | Francesc Vallverdú Canes | ISBN: 9788429744026 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

sociolinguistiques Définition, traduction, prononciation, anagramme et synonyme sur le dictionnaire libre Wiktionnaire. Sauter à la navigation Sauter à la recherche

LIBROS RELACIONADOS