L Escola Infantil

Cuida los árboles y descarga el libro de L Escola Infantil en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de L Escola Infantil en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Escola Infantil en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es L Escola Infantil Image

INFORMACIÓN

FECHA 2009
NOMBRE DEL ARCHIVO L Escola Infantil.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,19 MB
ISBN 9788479423308
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Aquest llibre està concebut per aprendre de manera interactiva, amb preguntes i respostes que porten a l'observació i a pensar com són les coses i com funcionen Dins de la mateixa col.lecció: Un dia a la granja

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

E n aquesta web hi trobareu una sèrie d'experiències relacionades amb l'art a Educació Infantil portades a terme amb nens i nenes de segon cicle d'Educació Infantil, en el CEIP Josep Pallach de Figueres. Aquest treball, aquí recollit, només pretén ser un reflex del que es pot fer dins d'aquest camp amb nens i nenes petits.

LIBROS RELACIONADOS