Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur

Cuida los árboles y descarga el libro de Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,34 MB
ISBN 9788497796408
AUTOR(A) Miguel Garcia-baro, Francesc Torralba
DESCRIPCIÓN

El segle xx ha estat un segle tumultuós. És difícil fer-ne memòria sense caure en maximalismes ni minimalismes. És difícil reconèixer les grans innovacions que s’hi han fet, però, a la vegada, no podem oblidar que ha estat un dels segles més sagnants de la història. En aquest petit llibre se’n recull una primera valoració. El llibre inclou tres textos de tres analistes que evoquen la memòria del segle en el terreny de les idees. Un treball de síntesi complex, però alhora suggerent, per saber què ha estat i què hem après del segle passat. Aquesta obra forma part dels treballs encarregats per la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Segle XIX. E n aquell lloc, ... Pel que sembla aquells murs tampoc estaven destinats a gaudir per gaire temps més de la natural tranquil.litat per a la que varen ser contruïts. Al 1888 algú va tenir la genial idea de traslladar, pedra per pedra, el convent i l'església a un altre lloc.

Es difícil reconocer las grandes innovaciones que se han hecho aunque, al mismo tiempo, no podemos olvidar que ha sido uno de los siglos más sangrientos de la historia. En este pequeño libro se recoge una primera valoración. El libro incluye tres textos de tres analistas que evocan la memoria del siglo en el campo de las ideas.

LIBROS RELACIONADOS