Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur

Cuida los árboles y descarga el libro de Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Memoria Del Segle Xx: Idees Per Al Futur.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,55 MB
ISBN 9788497796408
AUTOR(A) Miguel Garcia-baro, Francesc Torralba
DESCRIPCIÓN

El segle xx ha estat un segle tumultuós. És difícil fer-ne memòria sense caure en maximalismes ni minimalismes. És difícil reconèixer les grans innovacions que s’hi han fet, però, a la vegada, no podem oblidar que ha estat un dels segles més sagnants de la història. En aquest petit llibre se’n recull una primera valoració. El llibre inclou tres textos de tres analistes que evoquen la memòria del segle en el terreny de les idees. Un treball de síntesi complex, però alhora suggerent, per saber què ha estat i què hem après del segle passat. Aquesta obra forma part dels treballs encarregats per la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.

DESCARGAR LEER EN LINEA

MEMORIAS DEL SIGLO XX UNA EXPERIENCIA DE PARTICIPACIÓN SOCIAL Y RESCATE PATRIMONIAL Cristóbal Bize V., Gloria Elgueta P. (editora), Daniel Fauré, Mario Garcés D., Myriam Olguín T., Cristián Prado B., Miguel Urrutia F.

El autor de MEMORIA DEL SIGLO XX IDEAS FUTURO, con isbn 978-84-9743-253-5, es Garcia-baro, Miguel; Torralba, Francesc, esta publicación tiene ciento cuatro páginas.. Esta obra la edita Milenio Publicaciones S.L.. En 1996 la editorial comenzó su primera singladura de la mano de Lluís Pagès Marigot y tiene su sede en Cataluña.

LIBROS RELACIONADOS