De Que Vas, Sam? (Els Cacaus)

Cuida los árboles y descarga el libro de De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO De Que Vas, Sam? (Els Cacaus).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,46 MB
ISBN 9788499792446
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

El Carnaval és l’escenari del segon llibre de la col·lecció els Cacaus d’en Sam, la colla més divertida i esbojarrada de Barcelona. Tot s’embolica quan en Sam esdevé, sense voler, el protagonista de la rua de disfresses de l’escola.A partir d’aleshores i per intentar canviar la seva manera de ser es disfressa de membre de diverses tribus urbanes.Les pàgines de cada llibre amaguen un personatge conegut que ajuda els Cacaus a sortir dels embolics o embolicar-los encara més. En aquesta aventura és Montserrat Tura, convertida en bibliotecària.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els Cacaus d'en Sam és una nova col·lecció de llibres d'Editorial Mediterrània que explica els embolics que viu una colla divertida i esbojarrada de personatges creats amb la tècnica ...

Aquesta confusió va fer que els asteques omplissin de regals als espanyols mentre anaven baixant de la caravel·la. Entre aquests regals hi havia el cacau, i una beguda que els indígenes preparaven a partir de la llavor. Als espanyols, però, no els hi agradava, perquè no estava acostumats al seu sabor amarg.

LIBROS RELACIONADOS