De Que Vas, Sam? (Els Cacaus)

Descubre el libro de De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) con cdaea.es. Lea el PDF de De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO De Que Vas, Sam? (Els Cacaus).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,79 MB
ISBN 9788499792446
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

El Carnaval és l’escenari del segon llibre de la col·lecció els Cacaus d’en Sam, la colla més divertida i esbojarrada de Barcelona. Tot s’embolica quan en Sam esdevé, sense voler, el protagonista de la rua de disfresses de l’escola.A partir d’aleshores i per intentar canviar la seva manera de ser es disfressa de membre de diverses tribus urbanes.Les pàgines de cada llibre amaguen un personatge conegut que ajuda els Cacaus a sortir dels embolics o embolicar-los encara més. En aquesta aventura és Montserrat Tura, convertida en bibliotecària.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aquesta confusió va fer que els asteques omplissin de regals als espanyols mentre anaven baixant de la caravel·la. Entre aquests regals hi havia el cacau, i una beguda que els indígenes preparaven a partir de la llavor. Als espanyols, però, no els hi agradava, perquè no estava acostumats al seu sabor amarg.

Els primers arbres del cacau (en singular, cacahuaquahitl) creixien de forma natural a l'ombra de les selves tropicals de les conques de l'Amazones i de l'Orinoco, fa uns 4000 anys. Els primers conreadors van ser o bé els olmeques, fa tres mil anys, que ocupaven una àrea de selves tropicals al sud de Veracruz, al golf de Mèxic, o bé els maies.

LIBROS RELACIONADOS