De Que Vas, Sam? (Els Cacaus)

El libro De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en formato PDF. El libro De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en formato MOBI. El libro De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es De Que Vas, Sam? (Els Cacaus) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO De Que Vas, Sam? (Els Cacaus).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,57 MB
ISBN 9788499792446
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

El Carnaval és l’escenari del segon llibre de la col·lecció els Cacaus d’en Sam, la colla més divertida i esbojarrada de Barcelona. Tot s’embolica quan en Sam esdevé, sense voler, el protagonista de la rua de disfresses de l’escola.A partir d’aleshores i per intentar canviar la seva manera de ser es disfressa de membre de diverses tribus urbanes.Les pàgines de cada llibre amaguen un personatge conegut que ajuda els Cacaus a sortir dels embolics o embolicar-los encara més. En aquesta aventura és Montserrat Tura, convertida en bibliotecària.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Una gran aventura junto a la Editorial Mediterrània. Els cacaus d'en Sam es una colección de 6 volúmenes que cuentan las aventuras de Sam y sus mejores amigos por Barcelona. Nosotros nos encargamos del diseño de los personajes, diseño gráfico, fotografía y maquetación.

Creats amb la tècnica amigurumi, en Sam i els Cacaus viuen tota mena dembolics, que encantaran els més petits i faran partir de riure els grans. Esperança Sierra i Xavi Teixidor són els autors dels textos, atrevits i plens dhumor, i Lalala Toys, els creadors dels personatges. Afinidades electivas.

LIBROS RELACIONADOS