Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010

El libro Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010 en formato PDF. El libro Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010 en formato MOBI. El libro Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sebastia Roig, Salvador Macip. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Ullals. Premi Joaquim Ruyra 2010.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,94 MB
ISBN 9788424637521
AUTOR(A) Sebastia Roig, Salvador Macip
DESCRIPCIÓN

El Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que vol. El seu pare sent que ha perdut tot control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l'elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius. En Vicent comprova ben aviat els seus mètodes, quan el fan passar hores tancat en un quartet on a penes hi cap i no pot ni moure's. Poc a poc s'anirà d'anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat sabrà d'unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions. I que els seus companys de campament són poc més que carn de canó.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Galera anuncia oficialment avui les primeres novetats del 2011, entre elles la sortida d'Ullals el proper 15 de març. Què us sembla la coberta? Impactant, no? Per anar fent boca, aquí teniu els detalls, trets del catàleg de novetats de primavera. Ullals Salvador Macip / Sebastià Roig

El Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil és un premi literari en llengua catalana convocat per l'Editorial La Galera i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Al premi hi poden optar les novel·les originals i inèdites, escrites en català, i destinades a lectors entre els 12 i els 16 anys.

LIBROS RELACIONADOS