La Vaca Que Va Pondre Un Ou

El libro La Vaca Que Va Pondre Un Ou en formato PDF. El libro La Vaca Que Va Pondre Un Ou en formato MOBI. El libro La Vaca Que Va Pondre Un Ou en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Andy Cutbill. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es La Vaca Que Va Pondre Un Ou Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO La Vaca Que Va Pondre Un Ou.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,71 MB
ISBN 9788479015473
AUTOR(A) Andy Cutbill
DESCRIPCIÓN

La vaca Elvira està molt trista i se sent poc especial perquè no sap anar amb bicicleta ni caminar només amb dues potes com les altres vaques. De nit, les gallines de la seva granja tramen un pla perquè l'Elvira recuperi l'autoestima. I al matí& L'ELVIRA HA POST UN OU!!!!! Ara és més especial que cap altre animal de la granja i, a més, tots els diaris parlen d'ella&. Això despertarà dubtes i enveges a tota la granja. Aquesta és una preciosa, dolça i divertidíssima història sobre aconseguir el coratge necessari per a defensar les conviccions, fins a quan els altres dubten de tu.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La vaca Elvira està molt trista i se sent poc especial perquè no sap anar amb bicicleta ni caminar només amb dues potes com les altres vaques. De nit, les gallines de la seva granja tramen un pla perquè lElvira recuperi l´autoestima. I al matí LELVIRA HA POST UN OU Ara és més especial que cap altre

La vaca que va pondré un ou. A la granja les gallines estan preocupades per la seua amiga la vaca Margarida. Molt trista s'apena perquè no es sent gens especial quan es compara amb la resta de les vaques.

LIBROS RELACIONADOS