De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques

Cuida los árboles y descarga el libro de De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO De Viva Veu: Entrevistes I Declaracions Publiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,41 MB
ISBN 9788498839357
AUTOR(A) Maria Angels Anglada
DESCRIPCIÓN

Maria Àngels Anglada va concedir nombroses entrevistes durant la seva vida pública com a escriptora de renom. Aquest volum en recull una triadella representativa -quaranta en total- que abraça del 1978, any en què va obtenir el premi Josep Pla per Les Closes, al 1998, poc abans de la seva mort. D'una gran coherència de pensament, en termes ètics, estètics i ideològics, les entrevistes aplegades evidencien el seu compromís cívic, brinden algunes claus significatives per interpretar l'obra creativa i destil·len la saviesa i el coratge d'aquesta dona de lletres que, sense oblidar el passat, va mirar el present amb ulls serens i conviccions diàfanes. Sense màscares ni ardits, l'autora d'El violí d'Auschwitz s'hi mostra lúcida i contundent a l'hora de defensar, de viva veu, els seus arguments i raons. La seva mirada revela la capacitat que tenia d'aprehendre el món en què vivia des d'una òptica crítica i alhora esperançada. En annex s'inclou una extensa i minuciosa bibliografia angladiana.Maria Àngels Anglada va concedir nombroses entrevistes durant la seva vida pública com a escriptora de renom. Aquest volum en recull una triadella representativa -quaranta en total- que abraça del 1978, any en què va obtenir el premi Josep Pla per Les Closes, al 1998, poc abans de la seva mort. D'una gran coherència de pensame...

DESCARGAR LEER EN LINEA

» De viva veu. Entrevistes i declaracions públiques, de Maria Àngels Anglada; RSS. De viva veu. Entrevistes i declaracions públiques, de Maria Àngels Anglada . Els llibres dels nostres socis . Data: 18/12/2017 - 19:00. Afegir al Calendari. iCalendar; Outlook; Google; Yahoo; Sala:

En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de De viva veu: entrevistes i declaracions publiques en formato PDF. De viva veu: entrevistes i declaracions publiques es un gran libro escrito por el autor Maria aNgels Anglada.

LIBROS RELACIONADOS