Loving Graceland

Descubre el libro de Loving Graceland con cdaea.es. Lea el PDF de Loving Graceland en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Loving Graceland y otros libros de Jordi Prat.
Cdaea.es Loving Graceland Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO Loving Graceland.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,88 MB
ISBN 9788483309490
AUTOR(A) Jordi Prat
DESCRIPCIÓN

El Mid-South dels Estats Units és la porció del país que comprèn Tennessee, Mississipí, Kentucky, Arkansas i Missouri, uns estats en què tradició, espiritualitat i influències de tota mena formen un còctel cultural difícil d’entendre a primer cop d’ull. Jordi Prat (barceloní de naixement, empordanès d’adopció i nord-americà d’esperit) ens presenta a Loving Graceland una barreja de crònica sentimental, llibre de viatges, novel·la documental i recull de petites històries al voltant de les cançons, els costums, els convencionalismes i la cultura americana dels cinquanta, quan un noi solitari i introvertit, primer des del seu Tupelo natal i després des de Memphis, estava a punt de fer trontollar els fonaments de la música i la societat de l’època.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Loving graceland. , Prat, Jordi, 19,50€. Jordi Prat és barceloní de naixement (1968), empordanès d'adopció però d'esperit nord-americà. Ha alternat sempre la...

The offered iconic, western-style red pants, with bold white piping elements, were produced for the film and featured in several scenes, as they were part of Deke Rivers' "on-stage" performing wardrobe, which also included a satin shirt and scarf, also in the same style.

LIBROS RELACIONADOS